duktig tjej

Tänder rökelser, lyssnar på hindi zahra, har dammsugit och nu håller jag på att sortera min garderob. Blir en hel del. Egentligen borde man ju ha en klädbytardag eller något, det mesta är ju fina kläder som man bara är trött på och då är det ju asnice att byta mot nya kläder kan jag känna.


söndagstristessen

Igår träffade jag elsa på petit france:



Bästa stället.

Idag är jag mest bara trött och så sjukt uttråkad. vill se den här filmen:


till det som är vackert. verkar asmysig.

Dagens VILL HA

Det slutade förstås med att jag inte kunde låta bli att titta lite på tjejkläderna också...

Dagens VILL HA:

Marion Knit SEK 1795, Acne - NELLY.COM Lily Drapey Jacket SEK 2200, Filippa K - NELLY.COM
Topp från Acne, 1795 kr            Kavaj från Filippa K, 2200 kr



/Emma

Helg

Det blev massor av tårta igår kväll med Simon och hans familj när vi firade hans namnsdag i efterskott. Jag fick lite extra ont i magen... haha.

Eftersom jag inte kan gå runt i affärer har jag kommit på att jag kan leta efter en present på internet till min lillebror, som fyller 16 nästa lördag. Jag kan ju inte visa er alla fina grejer jag hittar för ifall han skulle kika in här, men det här bara måste ni se:

The Girl In Tokio... SEK 299, Rock Paper Scissors - NELLY.COM

Vilken kille skulle gå runt i den här??? Det undrar jag. Hahaha :)


/Emma

fredag och höstlov

På lovet har jag föutom att jobba planerat att sy med karro, ta en secondhand-runda på stan, se film på bio, gå på konsert och en och annan utgång också kanske. Har äntligen fått tillbaka min höstpepp! Idag ska jag träffa elsa på stan, tror att planen är petit france och på kvällen ska jag hem till hanna för vin + mys.
TIPS: Finaste bloggen hittar du här.
Julia


Blommor

Jag fick blombud från jobbet igår, blev jätteglad såklart! Jag älskar blommor. Titta vilken fin höstbukett de hade satt ihop :)







HALLOWEEN

Jag är jätteledsen att jag inte kan gå på någon av alla Halloween-fester i helgen!
Älskar att klä ut mig så jag har sett fram emot det ett tag... Men förhoppningsvis blir det fler nästa helg och då kanske jag kan gå!!
Skulle dock kunna klä ut mig jättebra den här helgen eftersom jag redan ser lite död ut efter att ha levt på vätskedropp en vecka. In-sjunkna kinder och skelett-kropp passar ju perfekt när man ska se läskig ut. 
Jag kände mig faktiskt lite som ett spöke när jag gick runt i sjukhuskorridorerna, blek, skelettig, haltande, kutig rygg (kunde inte gå ordentligt) stora stirriga ögon och en stor svart tova på huvudet. hahah usch.

Här är lite bilder från min och simons halloweenfest förra året!
Bästa festen, fan va kul det va :D
/Emma












DELICATO

Simon fick en liten present av min mamma som tack för att han tog hand om mig så mycket på sjukhuset. Hon har vissa kontakter på Delicato... ;) Haha, gissa om han blev glad?
/Emma

DJUNGELBOKEN

DJUNGELBOKEN

Jag har precis bokat biljetter till Djungelboken! Tänkte ta med min pojkvän in i teaterns värld och just den här pjäsen tror jag blir en bra start. Jag har redan sett den men den är både bra och rolig så jag har inget emot att se den igen. :)
Det är alltså ingen pjäs av den ursprungliga berättelsen direkt, utan de har utgått från den och gjort i modern tappning. Typ, aporna (ni vet "Ooopiduu, jag vill ju va som duuu!) är brats och jag har föööör mig att det är ormen som de har en tjej i "Kill bill"-kostym istället... osv. I alla fall, det ska bli kul!

Kram/Emma

Ps. Ska ni till stadsteatern måste ni gå dit i god tid innan och käka middag i restaurangen där i kulturhuset. Deras Gulaschsoppa är perfekt. ;)

musiktips

Åh jag är så galet trött på i princip alla musik jag lyssnar på just nu. Har dödslyssnat min bästa spelningslista och får typ bryt så fort jag hör någon av låtarna. Tips???
Julia

tisdag



Såhär har jag sett ut när jag varit på vår skolas filmfestival och ätit limonelunch med hanna och filippa ungefär. Monkiduffel från förra året, återupptäckte den igår, och strumpbyxor från top shop. Skor monki och sjal sydd!
Julia

Lite mer om förra veckan

Jag vet inte var jag ska börja. Jag har äntligen fått åka hem från sjukhuset men det har varit väldigt jobbigt. Grejer som jag inte orkar skriva om så här. Men här är varför jag var där så länge:

Från början var det "bara" en blindtarmsinfektion, även om jag spydde och höll på att svimma hela tiden för att det gjorde så ont. Men det ska iaf vara en enkel operation som man kan åka hem dagen efter. 

Men när de skulle ta bort min blindtarm så sprack den (i know, ÄCKLIGT) och all infektion läckte ut i kroppen (JÄTTEÄCKLIGT).  
När jag kom till sjukhuset låg min infektionsfaktor på 5. Ligger den under 10 räknas det som normalt. Efter operationen låg min infektionsfaktor på 400, så ni förstår. Igår när jag åkte hem låg den på 100 så det är fortfarande illa men jag har övergått till olika tabletter mot det istället för sprutor. Btw ni skulle sett en av antibiotikasprutorna, största spruta jag någonsin sett användas. Jag skulle tagit en bild. Haha den va säkert större än min arm:P


Jag har lite blåmärken på händer och armar efter sprutor och prover och så och sen har jag fortfarande lite ont i magen förstås men annars mår jag bra nu. Jag är så glad bara över att vara hemma igen. 
Och Simon har varit helt underbar. Under de 5 dygn som jag låg och bara hade stört ont och var drogad på morfin satt han på en hård pinnstol och höll mig i handen hela tiden.
Kan ni fatta det? 
Han måste ju haft det sjukt obekvämt och tråkigt. Men jag är så otroligt tacksam. Även om det inte syntes då (jag va rätt borta hela tiden, antingen morfin eller smärta) men det gjorde mig trygg. Jag älskar honom. <3


Kram Emma


Fin bild som Simon har ritat och som betyder

söndag


Hanna i finaste klänningen, från emmaus tror jag


jag också, sjukt taggad som ni ser.

Igår var dans på ace och idag har jag träffat hanna och filippa för fikaplugg på 60. Just nu sitter jag på hotellrum i Örebro, är där och jobbar och kom precis hem från öl med arbetsvänner. Örebro är ju ändå ganska mysigt. Men nu ska jag sova för jag ska upp om ungefär fyra timmar.
Julia

Klänningar

Fördriver tiden här med att titta på fina klänningar. Min Favorit är den svarta från nelly.se!

Förhoppningsvis får jag åka hem imorn, längtar!!!

Kram så länge /Emma



Image 1 of ASOS Ottoman Pleated One Shoulder Dress 595 kr, asos.com
Me Dress SEK 299, Jeane Blush - NELLY.COM299 kr, nelly.se

Image 1 of ASOS Hitch Bandeau Prom Dress548 kr, asos.com

Kaitlin Dress SEK 1199, Rules By Mary - NELLY.COM1199 kr, nelly.se

keep on talking about going out!




Hej hej, sitter just nu i sängen och lyssnar på my darling you men om några timmar ska jag möta upp hanna för vin på dovas. Det är ett sjukt tveksamt ställe egentligen man vi tycker att det har en viss charm. Jaja, sedan är planen ace i alla fall!
Julia


Write about love it could be in any form hand it to me in the morning


Belle & Sebastian är ett av mina favoritband och kommer alltid att påminna mig sjukt mycket om sommaren 2010.
Har inte lyssnat så mycket på deras nya för mitt spotify har slutat fungera av någon anledning, men gillar det jag hört hittills i alla fall!
Julia


sjukhus

Hej!

Nej Julia jag har inte fått åka hem ännu och jag mår inte så där jättebra heller :(

Så här är det;

Natten mellan söndagen och måndagen fick jag stört ont i magen. Började spy av smärta osv.
Så efter ett tag åkte Simon till akuten på karolinska med mig. Det visade sig att min blindtarm var infekterad och hade spruckit och i tisdags opererade dom bort den. Efter operationen har jag ändå ont i magen så nu tror dom att infektionen kan ha spritt sig... De ska undersöka det idag. Jag hoppas att den inte har gjort det, för idag känner jag mig ändå bättre, och att jag kan åka hem snart!

Orkar inte blogga så mycket, får ta igen det sen:P
Kram på er /Emma

onsdag

Vi har ju inte skrivit något här på ett tag, dåligt! Min vecka har varit lite måndagsvin, middagar och filmredigering ungefär. Just nu pluggar jag bildkomposition och väntar på att paradise hotel ska börja, hehe.
Emma hur mår du? Har du kommit hem än?
Puss, J



fina bilder av sally mann!


om hår

Är så himla trött på mitt hår för tillfället, det är liksom antingen för kort eller för långt för allting. Emma klippte ju precis skitnsygg lugg och hanna färgade sitt brunt, jag blir också lite sugen känner jag. Tog en liten nostalgitripp igenom mitt kameraarkiv, har ju ändå haft en del frisyrer:

brunt och lugg

Blont och stort

Och mittbena

Sen såhär kort.

Där emellan har det väl typ varit orange och platt och brunt medn det finns i princip inga bilder från, blev nog rätt misslyckat. Nu är det halvlångt och tråkigt och jag har lite beslutsångest. Långt? Kort? Ljust? Mörkt? Svårt det här med hår...
/Julia

söndag

Jag har precis sett klart "Den lilla sjöjungfrun", så himla gullig! Som Julia skrev är det ju söndag och söndagar brukar bli slappdagar för mig också... Idag gick jag upp så sent att jag inte har hunnit göra så mycket mer än se filmen känns det som. Nästan pinsamt. Men skönt :) Jo förresten, har tryckt i mig massa kanellängd också. Väldigt mumsigt.



/Emma

dansa, fastän


Idag lyssnar jag bara på den här, dricker kaffe och ser på dålig tv. Söndagar...
Julia

Lördag

Hej hej!
Igår var det partykväll och det känns lite i kroppen idag.
Tyvärr hann jag aldrig till Bonden och träffa Julia och de andra, men jag och Simon mötte upp hans polare och hade en kul kväll ändå :) 

Såklart missade jag kameran... Men det här var fördrinken


bonden


Kallt utanför.

Hittade Frida med vänner!

Och Alice.

Jacob och Hanna såklart.

Blev bonden igår alltså men jag gav upp redan vid ett när min sömnbrist började märkas lite för mycket. Men fin kväll ändå!
/J

Ut

Hej snyggingar! 
Vi blandar drinkar och dansar och taggar för utgång ikväll! Jag sippar på en vanilj/hallondrink, supergod! Självklart har jag droppat i lite lime också, haha jag ÄLSKAR lime. Vi köpte en hel påse tidigare idag... :)
Tänkte visa er kvällens outfit:









MAYBE TONIGHT, MAYBE TOMORROW


Åh måste gå hemifrån om 10 minuter men har fortfarande inte hunnit sminkat mig. Kom hem efter 6 imorse men är pigg ändå konstigt nog. Nu ska jag bege mig mot söder för att först fira fia och sen möta upp emma med flera på bonden!
Hörs!
/J

solnadagen

Monde Yeux är ju så himla bra. Lyssnar på Kiss på repeat och tänker på när både Cherry Edith och Monde Yeux spelade på Solnadagen. Fan va kul det var! Så här såg det ut:









Kram Emma

Sannas kläder

Ni kanske minns att jag och Julia var modeller för Sanna för några veckor sen? Nu är hon med i IKEA garderob, ni måste se!! 

Inredning

Idag har jag och Simon städat och fixat lite, blev jättemysigt :)


Ny frisyr

YAY det blev inte katastof! Det blev till och med ganska bra :D Ellehr? Haha, jag passade på att klippa lugg också(!)






Jag var orolig för att det skulle bli betydligt ljusare (och mer orange) men det blev precis som jag ville. Fortfarande mörkt, fast brunt istället för svart! :)



HÅRFÄRGNING

Sitter just nu med avfärgningsmedel i mitt hår. Det luktar verkligen pyton. och jag är så jävla nervös.
Ni får se resultatet sen. Blir det bild i mössa vet ni att det gick illa... //emma

Bags

Letar efter en ny handväska och passar på att tipsa er om några också ;) Min favorit är den längst ner till höger, klicka på den så ser ni bilden större!

Photo 1 of Leather Flower Cross Body Bag
Ava Satchel Photo 1 of The Paris Bag by Marc B**

dagens outfit /emma


Idag har jag en transparent skjorta från HM och ett par fejk-skinnleggings från Bikbok
Puss på er, dags att sticka iväg och jobba igen

Onsdagsmiddag med Carro

Igår träffade jag Carro efter jobbet och hade hur trevligt som helst! Vi käkade Tex-mex och och pratde massa.


I min älskade skinnjacka förstås samt skönaste dojorna från Vagabond

Fina Carro. Hon har så snygga handskar!






Sen gick vi och tittade lite på hårfärger åt mig... Gahh vet inte hur ljust jag ska färga...?!

hejhej

Hejhej, vad dåliga vi har varit på att blogga sista tiden. Jag har inte varit så rolig, har mest fikat och jobbat och gått i skolan lite. Sitter i biblioteket nu och har precis skrivit filosofiprov, gick bra tror jag! Nu väntar jag på att Filippa ska bli klar så att vi kan gå och luncha. Hehe. Emma vad har du för dig? Är du roligare? Yoga idag? Hoppas vi blir bättre till helgen för det här är ju inte så kul att läsa.

12 oktober

Vi repade igår och det var sjukt kul!
Första helgen i december åker vi med Black Sheep till Norge för att spela på en av Europas största ungdomsfestivaler! Gissa om vi är peppade? ;)

Sitter just nu och skriver på en nya låt, hoppas att det blir nåt vi kan använda där...

Kram kram /Emma


vår mysiga replokal

tisdag


mysig tröja från frk

stop me if you think you've heard this one before

Är egentligen alldeles för trött för att blogga, befann mig vid mariatorget halv 7 imorse för jobb och sen dess har jag hunnit med lite filosofi, tullyshäng och rep! Känner att jag inte har så mycket mer inspirerande att bjuda på än några ölbilder från i onsdags:

Söderkällaren.

Jag och Sofie.

En Jacob.


Hanna och Karro också såklart!

/J



10 oktober

JAG HAR HITTAT LADDAREN TILL MIN KAMERA. Haha. Men det är ju jättetråkigt att blogga utan bilder så jag är glad! :)


Köpte fina armband på Topshop


och hittade kjolen jag ville ha på Gina tricot!



Imorgon ska jag försöka hinna lämna in mina älskade kängor hos skomaken innan jobbet! Klacken är nästan bortsliten så jag har inte kunnat använda dom på ett tag. Har saknat dom!

Godnatt! /Emma



en söndag


Träffade Filippa.

Gick till Fotografiska. Vi såg utställningen fashion, bra faktiskt!

Kollade lite på utsikten

Sen mötte vi upp Hanna för utomhusfika och helgupdates och det var min söndag!
Julia

Smycken

Jag älskar Topshops smycken! Här är några utvalda och fler finns på topshop.com.
(Klickar ni på priset öppnas produkten i ny flik :) /emma

R I N G A R
Photo 1 of Flower Cluster Ring ca 70 krKey Ringca 70 krFiligree Stone Ringca 105 krHuge Metal Flower Ringca 90 krPretty Bird On Branch Ringca 105 krLeaves Covered Stone Ringca 130 kr






A R M B A N D


Filigree Stone Cuffca 200 krLeather Strap Charms Bandca 160 krOrnate Flower Clampca 210 krBow On Pearl Braceletca 105 kr







H A L S B A N D





Mechanical Clockca 320 krCharms Off Chiffonca 370 kr

SÖNDAG

Hej!
Igår hade jag, min pojkvän och min syster filmkväll. Vi lagade mat (supergod pasta) åt godis och kollade på Eclipse. Vi hade planerat att ha en datorspelsturnering i Tarzan-spelet men det hann vi inte, tror vi kör den idag istället!

I eftermiddag ska jag och Simon iväg till Liljeholmen. Först ska jag se om jag kan hitta en kjol där och sen ska Simon spela bandymatch och jag ska heja på. :)

Ha en fin höstdag så länge!
/Emma

SYDDE LITE


Tröttnade på plugg och kaffe. Sydde tröja istället. Blev skev och sned men ändå ganska fin. Det gör mig bra med hemmalördag fast nu börjar jag bli lite uttråkad tror jag. Jaja, ha en trevlig kväll!
Julia


who's that girl



Urban Outfitters
(klicka på bilderna!)

BELLMANS

Supermysig fredagseftermiddag/kväll på Bellmans med Sanna!




från kylan in i värmen




Godmorgon! Igår var projektsarbetsmöten och bästa hermanslunchen. Sedan träffade vi min kusin Helena på Café Sodom för en intervju till projektet. Det kommer att bli bra! Gårdagen slutade i en bäddsoffa med Hanna, Karro och vår i mumindalen. Värt. Idag är jag trött och ska mest dricka kaffe och läsa filosofitext. Saknar min kamera. Imorgon vill jag gå på loppis eller museum, det känns som en bra grej att börja göra saker på söndagarna!
/J

HÅR

Har bestämt mig för att det är dags att ljusa upp håret nu och byta frisyr... Kanske så här?
/Emma



Frisyr från Frilla.se

Godmorgon!

Igår kväll var jag och Julia på Topshops VIP-kväll, vilket innebar att vi fick rabatt på hela sortimentet samt bjöds på lite tilltugg. Det var kul och jag gjorde några fynd;


(visar mer sen)
Idag ska jag möta upp Sanna efter jobbet för fika! Ska bli jätte trevligt. Ikväll sen funderar jag på utgång. Kände igår att jag hade en förkylning på G men det verkar nästan som om jag lyckades rensa ut den med allt te jag hällde i mig ändå! 
Nu ska jag ge mig iväg till jobbet, ha en trevlig fredag så länge :)

//Emma

bloglovin

Följ vår blogg med bloglovin!

top shop


armband och strumpbyxor med fin söm, ca 100 var.

put a hat on it



Slokhatt - h&m
Byxor - bik bok
Tröja - monki

(Ursäkta sämsta bilderna men har inte min kamera för tillfället.)

Igår var vin och häng på söderkällaren, mysigt! Hittade Sofie med vänner där också men efter ett tag begav mig jag, hanna, karro och jacob vidare mot baba för lite dans. (Har det stället blivit sjukt mycket sämre eller är det bara jag??) Nu ska jag i alla fall trotsa regnet och ge mig ut igen för jag och emma ska gå på någon slags top Shop-kväll, blir nog trevligt!
Julia

dagens outfit /emma










Mysig polotröja som jag fick i julklapp förra året och leggings från Lindex, bälte från Gina tricot

vykort från malta

Sitter och tänker tillbaka på sommaren och saknar värmen från Malta lite...


Promenad till stranden



Liten söt ödla (fast jag erkänner, jag fick panik när de ilade runt bland mina fötter... för att inte tala om kackelackorna:O tur att man är i sverige i alla fall :D)



Golden beach


Middag


Simon och hans "apbäbis" (haha, jag är lite dålig på att simma... åtminstone när jag kan slippa!)


Strandklänningen












And I know I can't remember summer being so gone



bra grej med turban, från monki är den!

Onsdagsmorgon


Godmorgon! Dricker kaffe, lyssnar på den här och fixar med projektarbetesbloggen.
Är hemma idag och ska mest plugga och kanske sy lite men ikväll får det nog bli en babakväll.
/J

köpenhamn



Sitter och kollar lite på copenhagen streetstyle, fick en sån himla lust att spontanåka till köpenhamn bara en helg eller något. Seriöst hur mycket kan det kosta? Å andra sidan fick vi reda på igår att vårt band fått en spelning i Norge i december, så kul!

träning

jag är så slut. Kom precis hem från träningarna och det var faktiskt riktigt jobbigt. Kan bero delvis på att jag har varit sjuk trött både idag och igår och jag misstänker att jag kanske har en infektion i kroppen. Vi tränade ingen konditionsträning (det är jättefarligt om man har nåt virus vet jag) men ki balans och yoga var fullt tillräckligt.




Knasig bild bara ...:) En utekväll förra vintern

Fotografiska




Är sjukt sugen på att se fotografiskas utställning om modefotografi genom tiderna! Emma?

Måndag

Idag har jag haft ganska fullt upp hela tiden så jag har inte hunnit med så mycket skrivande. Först var det upp och jobba som gällde. Jag var ovanligt trött och konstig när jag vaknade (hade en irriterande huvudvärk också men den botade jag med ipren!) men jag kvicknade till lite sen.
Efter jobbet var det möte på Black Sheep i Solna, där vi repar. Vi diskuterade allt ifrån reptider till workshops med radiopratare och barnfestivaler.
Sen lagade jag och Simon middag, det blev kyckling i ugn med grönsaksgratäng och bearnaisesås. Mums!
Nyss har vi firat Kanelbullens dag med att sätta i oss 2 plåtar med bullar...!

Jag längtar till imorgon kväll för då ska jag fika och Yoga med Julia och kanske Hanna.
Godnatt och Kram /Emma



Hälsningar från Rönninge


Hanna och Jacob är här, vi har lagat middag och sett film. Jag har älskat dig så länge, fin! Annars idag har vi mest fikat och svängt förbi demonstrationen mot sverigedemokraterna. Nu ska vi sova!
Puspus /julia

Den här låten...


...ÄR SÅ BRA. Go Allen!


3 oktober 2010

Hej igen!
Jag och Simon åkte till Fridhemsplan och handlade mat och sånt och jag passade på att köpa hårinpackning från Dove. Älskar deras nya shampoo och jag hoppas att inpackningarna är lika bra. Hårfärgningen är avklarad förresten, som vanligt blev det mörkare än vad det skulle bli enligt förpackningen, men det viktigaste är att man inte ser någon utväxt längre... :)

Nu håller vi på och lagar middag och jag har precis slängt in en plåt med potatis och grönsaker i ugnen. Passar på att lägga upp lite bilder under tiden;

Gammal men fin kappa som jag hittade i garderoben hos mamma


Söt liten vildkanin som jag var tvungen att fota



Söt liten Simon som jag också var tvungen att fota... ;)


A sunday smile




Är fortfarande febrig och otaggad, finns inte så mycket annat att göra än att rita och dricka kaffe. Snart kommer Elsa och sällskapar i alla fall, vi tänkte baka scones och skvallra.
/J

Söndag

Godmorgon!
Jag och Simon bestämde oss för att bara ta det lugnt och umgås med varandra den här helgen (känns som det var ett tag sen innan) och det har varit jättemysigt. Igårkväll gjorde vi pizza till middag och sen gick vi och köpte godis och tittade på Knight and Day :)

Idag ska vi göra lite tråkiga "söndagsgrejer" som att städa, tvätta och handla. Sen tänkte jag kanske åka iväg och träna lite Core om jag hinner (läs orkar)...

Nu ska jag färga håret. ÄNTLIGEN. Haha ska bli så skönt att få bort med utväxten!
/Emma

haha, jag och Simon en annan lördag : )

Dagens outfit/Julia






body, monki
hårband, sönderklippt sjal


fredag i svartvitt




Hej! Ursäkta dålig uppdatering från mig, har inte suttit vid en dator sen i torsdags. Igår skulle vi i alla fall fira Filippa, bättre sent än aldrig. Vi började med vin på little persia, sedan gick vi vidare till mariatorget och mysiga happy india. Kvällen avslutades med antagligen sista snapshänget för i år, börjar bli lite kallt men bra ändå. Ikväll var planen dubstep men jag fick inse att jag var för sjuk. Åt middag med hanna och hjälpte till med klädval, men sen sa jag hejdå och tack för mig.

BY NIGHT BY HM

Jag kikade lite på HMs kollektion By Night och där finns en hel del budgetfynd.
Hela kollektionen hittar ni ju på HMs hemsida
Klänning 299

Klänning 299
Topp 299

Halsband 149
Armband 79:50



Kavaj 299

Cardigan 199

Byxor 249

Fluga 99
Boots 399

dagens outfit /emma



Shortsen från hm

Pannkaksfrukost


Gissa om jag var lycklig i morse när jag vaknade upp till doften av nygräddade pannkakor!!
Simon gick upp tidigt fast att han var ledig bara för att laga frukost till mig. Världens bästa start på den här fredagen. Du är så himla fin älskling<3
/Emma

PRETTY SHOES


ja juste jag hann ju med att köpa skor också! monki, 600. lite svårt för min ekonomi egentligen men med tankte på att de senaste skorna jag köpte kostade 30 kronor på myrorna fick det fungera ändå!

RSS 2.0