lägenheter osv

1. Åh jag blir helt avundsjuk. Fönsterkuporna verkar bra. Var det den i Bromma? Jag vill (NEJ SKA) flytta hemifrån nästa år tillsammans med min vän hanna. Fast jag vet ingenting. Åh. Blev till och med utslängd ur  bostadskön för att jag inte hade betalt. Dålig start. Känns som att jag borde göra någonting så att det händer någonting. Typ stå i bostadskö?
2. Jag måste också julklappshandla. Jag skulle fått min lön den 25:e när man ska få sin lön, men när jag kollade hade jag bara fått 300 som var bara ett resetilägg. Då blev jag nästan gråtfärdig. Men jag tror att jag kommer att få min riktiga lön på fredag, eller måndag. Hoppas för annars blir jag ledsen och fattig. Och kan inte köpa några julklappar. Fast jag vet ju ändå inte vad jag ska köpa.
3. På mina jobbmiddagar har man alltså rocktröjor fast du kanske vill ha något proprare. Din vita kavaj som du köpte duvet???

Dagens gäst-outfit

Idag tog jag bild på Simons outfit för jag var för trött för att klä på mig i morse. Dessutom är han så snygg! :)




♥             

(Jeans från Topman och tröja från Carlings)


Lägenheeeeet och så

I lördags var jag och Simon och tittade på en lägenhet! Helt nyrenoverad, nytt parkett golv, badrum och kök. Den var supermysig och jag såg direkt framför mig hur vi sitter och dricker te eller rödvin i någon av fönsterkuporna...
Vi ska dock iväg och titta på en till innan vi bestämmer oss. Den är lite större (den här är pytteliten men åhh så fin!)


Jag försökte fota lite men det gick ju så där



Haha, här ser ni duschen!

Idag har jag jobbat och sen skulle jag julklappshandla fast jag var för trött så sen åkte jag hem.
Imorgon kväll ska jag på jobbmiddag, blir nog trevligt. Undrar om man borde ha på sig nåt speciellt..?



Godnatt och puss!



Tisdag

Godmorgon!
Sitter i Hannas kök och väntar på att hon ska servera mig kaffe. hehe.. Vi äter pepparkakor och önskar oss saker och är väldigt försenade till skolan. Igår var ett konstigt rep. Jag spelade piano, vi bestämde att det blir inget med norge och jag vet inte ens om vi heter cherry edith längre eller om vi har slutat spela tillsammans eller om vi just har startat något nytt slags projekt. hm.

kolla va jag hitta


Snygga va!

Åhhhh söndagsångest hatare. Borde plugga geografi men jag orkar inte ens fokusera på min elle.
Min helg har varit lite såhär: Var hos Olivia på middag och pratade om hur vi var förut, Rebecka & Fiona och så vidare. På lördagen blev det lite mer hammarbysjöstadenhäng med lussebullar och harry potter och på kvällen gick jag hem till Daniel på mitt jobb för någon slags fest. Tydligen var det rocktema vilket jag hade missat, fick i alla fall låna en opethtröja som jag tycker var stenhård. Hehe. Nu ska jag försöka göra något annat än att ligga i sängen med katt på magen och lyssna på söndagsmusik, får se hur det går... puss puss

LÖRDAG och dagens outfit

Hallå hallå!

Idag har jag varit och shoppat och fikat :) Köpte en jättefin födelsedagspresent till min kusin som fyllt 6 år och en kofta och lite småsaker till mig själv. Visar senare. Lite spännande måste det vara!
Ikväll ska jag och Simon iväg och titta på en lägenhet... Väldigt spännande!






Både koftan och tightsen köpte jag på Indiska i torsdags. Koftan är det mysigaste jag har varit med om!


Röda läppar och hjärtan i öronen. Fint!






Lite vad jag har haft för mig sen sist:

Igår var det torsdag, jag råkade glömma bort att gå till skolan men på eftermiddagen hann jag med yoga, vin och snittar på indiska och sen hem till filippa för glögg och film. Hon hade laddat ner crossroads för att jag hade tjatat så mycket om den, ni vet den där med britney spears? Det var lite som en nostalgitripp kan man säga. Bra film. Hehe. Idag har vi haft ett möte om projektarbetet och hängt på limone ungefär. Ikväll ska jag hem till familjen edenström för middag och julpyssel, det blir nog också lite som en nostalgitripp. Men nu måste jag gå och leta reda på ett par byxor. PUSS!


torsdag

Har precis kommit hem efter att ha varit på VIP-kväll på indiska. Det var väldigt mysigt. De bjöd på vin och snittar och så hade man rabatt på hela sortimentet. Jag köpte några grejer men jag tänkte visa imorgon!

Nu sitter jag i sängen och äter soyayoghhurt. Jag är typ beroende av det. Eller, det är typ som med cigaretter. Jag klarar mig utan men när jag väl har en i handen så känner jag mig lite extra hel på något sätt...



Är jätte trött (som ni kanske ser hehe) men tänkte vänta med att sova tills min älskling kommer hem. Så länge ska jag mysa framför Desperate housewives och äta min yoghurt.





Kram kram :)

Julklappstips

Sitter och funderar lite på vad jag ska köpa för julklappar. Delar med mig av lite idéer här : )


Syster: Parfym, Avril Lavigne
Mamma: Natrulift, Bodyshop
Flickvän: Underklädesset, Calvin Klein
Pojkvän: Klocka, Champion
Bror: Cardigan, Diesel
Pappa: White musk, Body Shop

//Emma

ADVENTSKALENDER

Julia borde vi inte köra någon form av adventskalender här på bloggen?!


Den här adventskalendern från Body Shop skulle jag vilja ha.
En ny present varje dag från deras sortiment...
1200 kr, thebodyshop.se

Dagens outfit igår






Mina favoritstrumpor (från MQ) och nya örhängen :)

/Emma

24 november

Japp Julia, VIP-kväll på Indiska imorgon! Blir nog skoj. Jag tänkte passa på att hitta lite fin inredning, det har dom gott om där tycker jag :)

Idag är det exakt en månad kvar till julafton! Från att ha tyckt att julen är ganska överskattad har jag blivit en riktig julfascist. Ser fram emot en månad med massa tända ljus, godis, julklappsshopping osv. Och massa snö hoppas jag. Mys!

Jag mår förresten mycket bättre idag! Så skönt. var hos läkaren och de sa att mina värden var mycket bättre nu och att det är normalt att få ont sådär några månader framöver.

Ska strax kila iväg och träffa Martina. Vi har inte setts på aaaslänge för hon varit i Egypten och jag har legat på sjukhus men nu är det äntligen dags! Gissar att det blir en låång fika.
Hoppas de har lussekatter förresten.



Puss! /Emma



känn ingen sorg osv


TISDAGSPEPP! näe...Har jobbat och typ inget mer, ältat töntiga saker med vänner i kaffepauser, sovit istället för att gå på stan. Gillar göteborg i alla fall. Bor mittemot liseberg. Fint. Nu ska jag hitta ebba och selim i skybaren. fancy eheh puss

PS: Emma vare nu på torsdag det var indiska?? :)


I'm crazy but you like it

Jag tänkte att eftersom jag nu äntligen har tid över kan jag ju passa på att lära mig att skaka höfter som Shakira



Fast det gjorde förstås väldigt ont så jag gav upp ganska snabbt. Men så fort det slutar göra ont ska jag ta tag i det. Snacka om att äga dansgolvet. Och OMG scenen!

Låten blir bättre och bättre för varje gång jag hör den...

Tisdag

Hej!
Fram tills för en stund sen har jag bara legat i sängen och deppat över att jag har ont i magen IGEN (trots att jag äter smärtstillande med morfin) på ett NYTT ställe. Alltså man blir ju tokig. Som tur är lyckades jag otroligt nog få en läkartid redan imorgon (det brukar ta veckor). Så jag slipper sitta på akuten hela dagen och det är ju jättte skönt!

Sen ringde jag min underbara vän Martina för att ställa in Vår Dag imorgon och så säger hon "Men kan inte jag följa med dej till sjukhuset då? Om du orkar alltså. För jag har ju inget annat för mig och det är väl inge kul att vara där själv?"
Så snällt! Sen pratade vi om massa annat så klart också och det samtalet gjorde min dag :) ♥

Så nu har jag duschat och varit nere och handlat lite brunch. Det blev Billys pizza och en avokado haha. Jag tänkte så här att jag ska ha en grej som är kaloririk och nyttig och en grej som är kaloririk och god. I want my boobies back...!!


Efter samtalet tänkte jag på det att min pojkvän och Martinas pojkvän tycker vi har dåligt inflytande på varandra. Jag tror inte att det är det som är problemet. Jag tror vi är lite crazy innerst inne och när vi är tillsammans kan vi inte dölja det! Men hur kul har vi inte??
Jag saknar våra nattlånga telefonsamtal när det började med att jag kröp in i min garderob (ca 50x50cm) med ett tänt värmeljus och min telefon för att få hjälp med något kärleksproblem och som slutade med att jag kröp ner i sängen med telefonen i handen och inte la på förrän jag somnade. 
Och våra Partyskills. Haha. Det har ofta slutat (eller fortsatt) på oväntade men spännande sätt morgonen efter. Haha vi måste ut och röja snart!:D ♥

Gebege

Haha vad roligt. Kommer ihåg hemmafesterna och döskalleshortsen. Hehe... Är i göteborg nu, det är la gött. Har hittills hunnit med att äta middag och gå lite längst avenyn. Det var mest blåsigt, men ganska fint. Blev lite nostalgisk av rumpbilderna så jag tänkte att jag skulle också hitta, men sen gjorde jag inte det. Några i alla fall:

nångång 08 typ. Snedlugg och svart hår mhm.

när tanto var bäst

och min personliga favorit:

Haha skoja. Fan vad länge vi har känt varandra om man tänker närmare på saken. Hoppas vi har blivit snyggare med tiden!
Nu ska jag bada badkar. Det är lite av min bästa hobby skulle man kunna säga och jag har ju inte så mycket bättre för mig på mitt lilla hotellrum heller just nu. Hörs puss!

PS. Emma försöker ge mig bra råd angående en grej. Dom är rätt dåliga... (Ursäkta.) Synd att jag inte kan hålla er uppdaterade, det hade varit spännande. hohoho. DS.


dagens outfit /emma








Myskläder idag, tror att både tunikan och koftan är från hm

Tack Julia!

Tack Julia! Haha det behövde jag :) <3


haha, kommer du ihåg det här?

Nu ska jag ner till bussen. Prioritet ett är apoteket för jag måste uppdatera mitt medicinförråd. Prioritet två är att smita in på Vero Moda och se om det finns någon snygg jacka där.
Sen ska jag fortsätta min sjuk-vecka med Vampire diaries och bullar. En sväng in på konditoriet för att se om de har goda färska bullar blir prioritet tre!


till dig emma


HÄR FÅR DU FÖR ATT BLI UPPMUNTRAD LITE! ROLIG! <3

uffie





osnyggt igår.

Igår var vi på strand, det var roligt! Nu ska jag gå och möta karro men jag ska skriva mer sen såklart. puss puss

Webbsite

Idag har jag roat mig med att göra en hemsida för Cherry Edith!
Vad tycker ni?:) http://cherryedith.moonfruit.com/



Fredag

Det blir ingen partykväll för mig eftersom jag måste till sjukhuset (tredje gången idag) vid 23. Men en riktigt trevlig fredagskväll tänkte jag ha fram tills dess, i fredagsmys-anda med snacks, idol och hela köret!

Läste att Linnea i Idol skulle sjunga "The winner takes it all" och den låten har alltid haft en liten särskild plats i mitt hjärta.
Älskar Meryl Streeps version av den i Mamma Mia också, kanske för att jag tycker att hon är så jäkla bra skådis. Måste lägga upp den nu bara för det;



va skaru bli när du blir stor??



eheh nej nu ska jag möta en karro och gå på sacomässan istället. får se hureblir.
ska väl kanske prata lite med stockholms universitet kanske. jajaaaa.

SPA?

Jag och Simon håller ju på att planerar för en resa nu till vintern men jag känner att jag behöver semester NU. Känner mig utsliten efter 1 månad av konstanta magkramper.
Det känns dock som att det kommer bli svårt att få ledigt från jobbet innan jul eftersom jag har varit sjuk så mycket, men jag funderar på en spa-helg. Eller en spa kväll. Avkoppling i kombination med massage och ansiktsbehandling skulle nog vara perfekt!

Om jag ska ta en helg blir det nog Yassuragi, annars funderar jag på att bara ta en kväll på Cityspa på Clarion. Tror jag ska fråga mamma om hon vill följa med också. Kanske kan bli en tidig födelsedagspresent till henne? :)



Onsdag och Torsdag och tyvärr har jag inget annat än sjukhus att berätta om

Fick sjukt ont i magen igår kväll så jag fick åka in till sjukhuset igen. De släppte hem mig över natten (efter att jag lovat på herdersord att ringa en ambulans vid mista tecken på förvärring..) och så fick jag åka tillbaka i morse igen.
Efter massa prover och otrevliga undersökningar kunde de tillslut konstatera exakt vad felet är - en infektionshärd som finns kvar efter operationen. 

Så de har börjat behandla med massa antibiotika igen. En som de sprutar in i venen och en som funkar som ett dropp. Kändes väldigt välbekant. Eftersom de måste göra det här på sjukhuset och med jämna mellanrum blev jag inlagd igen. = NOOooooooooooooo. Så jag började gråta när de sa att jag skulle stanna över natten trots att jag argumenterade emot. Haha. Blandning mellan att ha fastat i ett dygn, haft konstant ont i 2 dygn, Pms och allmänt orkar inte mer. Så den jätte snälla läkaren gav mig permission mellan sprutorna.  Så skönt. Ska tillbaka vid 23 och få antibiotika och sen kan jag åka hem och sova :)

Att ligga på sjukhusavdelning bland massa gamla och sjuka människor är väldigt deprimerande (speciellt när de säger saker som "vet du lilla vän, jag är jättesjuk. Jag ska dö snart...." jag blir väldigt illa berörd för det är ju hemskt, men vad ska man svara??) och gör att jag känner mig typ döende själv. 

Simon har varit helt underbar idag igen och varit med mig hela tiden. Jag får dåligt samvete, även om jag vet att jag såklart skulle gjort samma sak för honom. Nu ligger han och snusar här brevid, helt slut stackarn<3





PS. Julia, jag är väldigt imponerad.

såhär kan jag också göra


fast vetefan alltså, känner mig lite schleten så vi får se hur det blir med detta idag!!!

idag ska jag gå på yoga.


jag i förrgår, foto av ashtanga yoga.
FRÅN JULIA

I think i have to buy shoes


tisdag från julia

hej hej, idag har jag jobbat på konferens på norra latin. det var inte så spännande. sedan drack jag öl med mina arbetarvänner + hanna som gled förbi innan vi gick vidare till tullys för seriöst religionsplugg. det var mysigt. bra tisdag.
PS. jag har typ slutat ta kort. lite dåligt. tråkig blogg. nu är jag så trött så att jag nästan dör för jag gick upp klockan 5 imorse. 5! ah.
PUSS PUSS

Tisdag

Sitter på jobbet och dricker te och tänkte att jag skulle hinna med ett litet inlägg innan rasten är slut. Är jättetrött idag och har bestämt att spendera kvällen i sängen med desperate housewives. Haha, längtar!

Igår repade vi hela kvällen, gick asbra. Problemet med Cherry Ediths rep är att vi alltid brukar bli väldigt trötta efter en stund, så därför kom jag på att vi borde ha en fikapaus i varje rep. Man får turas om att ha med fika och jag började igår med saffransgifflar och julmust. Väldigt mysigt:)


svart får

Sitter hos sofie och dricker te och spelar lite gitarr/piano och snart ska vi bege oss mot black sheep för rep +möte om norge. Det blir spännande det. Inte så långt kvar faktiskt! Tänkte skriva om helgen men det har jag ju redan gjort kom jag på. Vaknade i alla fall småfull hos hanna och åkte direkt för att möta upp min familj för farsdagsbrunch. Mysigt fast lite illamående. Sedan valde jag mellan att dö i min säng och att träffa emma. Till slut åkte vi till kista men det har ju emma redan skrivit, köpte i alla fall en kjol som jag inte behöver men som var fin! Och så var det med den söndagen. Nu ska jag lyssna på Hanna och Sofie som spelar Edith on the dancefloor puss puss


Söndag

Hemma efter shoppingturen och helt slut. Men kul var det! Vi hittade en jättespännande affär (som jag tyvärr inte minns vad den hette...) som hade massor av fina kläder. Tyvärr var det dyrt och både jag och julia har satt lite shoppingförbud (eller inte förbud kanske, bara begränsning) på oss själva så vi var tvungna att lämna affären snabbt innan vi hittade nåt som vi inte skulle kunna motstå. Haha. Jag tror att jag håller på att utveckla ett visst shoppingberoende... Men dit ska jag tillbaka när jag känner att jag kan lätta lite på begränsningen igen! 




Köpte den här kavajen och de fina silkesshortsen :)


En fika hann vi med också :) julia utan huvud. På egen begäran, jag tycker att du alltid är fin julia


redy set go

Orkade inte blogga igår för ungefär det enda jag gjorde var att hänga på karolinska och ta massa prover (den här gången slutade det med att de fick ta ett sånt där litet stick i fingret när de skulle ha blodprov haha) och jag antar att ni är jättetrötta på att läsa om mina sjukhusbesök. Hur som helst verkar det som jag är rätt okej, ingen fara så länge jag inte får feber!


Så, nu är jag redo för kista galleria och shoppingkväll med julia!

Puss! /Emma



man måste dö några gånger innan man kan leva

Nu ska jag möta upp Jacob och Elias på dovas för dom andra ska ju på håkan först dom. Roligt för dem!

Kjol second hand och strumpbyxor top shop. Ha en fin kväll!


torsdag/fredag/lördag

Sitter i sängen och ska plugga, Hanna och Jacob åkte precis hem. Igår drack vi + Filippa vin på little persia, sen slutade vi kvällen hos mig framför harry potter och lite högläsning. Dagen innan det fikade jag med samma människor och sen såg vi på tzatziki, morsan och polisen (bäst!!) och somnade i hennes källare vid elementet. Låter ju ganska ovarierat men har ändå hänt en del zpännande/oväntade saker på senaste tiden.. Kryptiskt! Idag är det håkan hellström-kvällen på ace, jag är lite kluven men det blir nog roligt!
/Julia

F***

JAG ÄR SÅ ARG. Fredag idag och jag hade planerat in en trevlig arbetsdag, därefter fika och shopping och sedan fredagsmys med vänner. Problemet? MIN MAGE ÄR FORTFARANDE INTE BRA OCH JAG HAR SÅ ONT ATT JAG INTE KAN GÅ. Förlåt men FAN, FAN, FAN. Jag är så trött på det här nu. 
Trodde det skulle gå över med smärtstillande men det gjorde det inte så jag var tvungen att sjukanmäla min i sista minuten. Usch jag vill inte tillbringa en helg till med att vara dålig så jag hoppas att det här går över snabbt!

Nu sitter jag och väntar på provsvaren från igår och på att min arbetsgivare ska höra av sig.
Ska nog väcka Simon snart och se om han vill äta lite frukost med mig. :)


Hoppas ni får en bra fredag och start på helgen!
Kram Emma


Det här känns ju sjukt längesen! haha vi var förband till Ison&Fille och hiphopkidsen var väl inte så jättenöjda med det... Vårt fösta gage fick vi i alla fall! Och kul hade vi ändå :)

Torsdag

Idag har jag jobbat kväll så kom inte hem förrän vid åtta. Jag och min älskling lagade pannkakor med grädde och sylt och nu är jag jättetrött och känner att jag vill krypa ner i sängen snart.
Innan jobbet var jag och tog prover igen. Idag krävdes det bara 3 försök och ingen av gångerna fick de med någon blodådra eller så så det gick väldigt bra tycker jag. Jag har börjat få ont i magen igen så de skulle kolla så att infektionsvärdet (sänka heter det har jag lärt mig nu) inte har stigit. Det vore ju verkligen inte kul så det tänker jag inte ens fundera på.
Vad jag däremot ska fundera på är om jag behöver en systemkamera eller inte. Jag är liiite sugen...  





Myskläder idag, favorit-linne från lindex och mjuka glansiga leggings


Kram på er /Emma





cocorosie.



Har insett igen hur bra cocorosie är! Lyssna på dom! Snygga bilder har dom också.
Annars idag har jag bara fikat och hängt på myrorna fast utan att köpa något. Tappade min sista ring vilket var lite sorgligt eftersom det är så svårt att hitta fina ringar som passar. Tips??
Julia

France Gall



Kvällens musik /Emma

Tisdag och söndag

Idag har jag jobbat och på vägen hem var jag tvungen att panikköpa ett par snötåliga skor för att kunna ta mig från tunnelbanan sen. Mysigt att det snöar men jag tycker att det borde vara några grader kallare, så snön kan ligga kvar och så man slipper bli så blöt!

Sen i kväll har jag varit på bandmöte. Inte långt kvar till vi åker med Cherry Edith till Norge och spelar nu, är så taggad :D

Lite bilder från i söndags när vi chillade och målade hos Karro:










/Emma


snygg i turban

Har precis ätit tapas och nu hänger jag på mitt hotellrum och ser top model typ. Dör snart av tristess tror jag. Fick låna just kids (patti smith-boken ni vet) av filippa idag så ska nog läsa lite kännner jag. Verkar asbra! Annars har jag inget intressant skvaller att uppdatera er om tyvärr. Igår satt vi på karros golv och målade abstrakta målningar, det var mysigt. Det här är hur snygg jag är just nu:

Har morgonrock och himmelsäng och hela grejen. Känns mest lite ensamt eheh. Jaja nu ska jag fortsätta med min oerhört intressanta kväll pusspuss


Dress

Beställde hem klänningen som jag visade er för några veckor sen, från Nelly.se.
Blev positivt överaskad för den var ännu finare i verkligheten än den såg ut på bilden. Fina material. Älskar den!



Fina saker

Min mormor hade med sig presenter till mig för att hon tyckte synd om mig som varit sjuk och för att hon inte kunde komma till sjukhuset. Så snällt!
När jag hade kommit hem från sjukhuset grät jag nästan när jag berättade för henne hur förstört mitt hår hade blivit (det såg ut som en stor äcklig rastafläta!) så hon hade varit på frisersalongen och bett om deras bästa balsam. Så gulligt! Har inte hunnit testa det ännu men det är säkert jättebra. Lotionen är super, luktar jättegott.



Födelsedagskalas

Igår firade vi min brors 16-årsdag med hela släkten - utom kusinerna i Kanada. 


Presenten från mig och Simon. Den grå tröjan är verkligen supersnygg!
Grattis Pierre:)







dagens outfit /emma



Favvo-nagelacket från Isa dora matchat med tightsen från Hm. 
Tröja ärvd från mormor, kjol från gina tricot




Renan Luce

Musiktips på franska:


Fler (de officiella videorna går inte att lägga in):
La lettre
Les voisines
La fille de la bande

//Emma

sen sist:


jag och rödtott

baba givetvis. jag och maria kände att sammetsklänningar från h&m var grejen.

hanna hade klippt lugg vilket var väldigt fint tyckte jag!

somnade på ett golv i älta slutligen. har haft ett fint höstlov, mycket vika papper på fridhemsplan och dovasvin, en babanatt och en och annan tjejkväll!


New York Thailand Frankrike

Jag och Simon har funderar på en resa, mest är vi inne på New York eller Thailand. Jag är verkligen jättesugen på att resa bort ett tag och uppleva lite nya grejer. Dock blir det nog inte förrän i vår, tror det blir svår att få ledigt tidigare eftersom jag varit sjukskriven flera veckor nu. På måndag ska jag börja jobba igen, tror det kommer bli kul. Jag behöver nåt nyttigt att göra på dagarna!


Frankrike för 2 år sedan, så fint

pensionärsjävlar

Jag kanske har dålig humor men jag måste tipsa er ändå för jag skrattar ihjäl mig när jag ser det här!


tisdag

Hej hej!
Idag var jag på återbesök på karolinska och det gick bra! Min sänka ligger nu på 16, känns bra. När jag kom dit sa läkaren: "jaa, jag kommer ju ihåg dej" och det tyckte jag var lite konstigt för jag kom ju inte alls ihåg honom, antagligen så syntes det på mig för sen sa han: "ja, jag träffade aldrig dej när du låg inne men vi hade ju möten om dej". Vad spännande tänkte jag, tänk att det hade möten om mig! Haha.

Funderar på om det är värt att gå ut i regnet för att få tag på nåt snacks. Är lite sugen. Choklad typ. Mmm tror jag behöver det.

Jag och Simon har precis sett senaste avsnittet av The Event förresten. Har ni sett det? Jag hoppar upp och ner ibland för det är så spännande. Fast det är ju jag... Men det är bra!



Kram på er
/Emma

Lavin for HM

Mmm


Saffransgifflar, choklad, vampire diaries och blod



Sitter fortfarande hemma och är sjukskriven. Höll på att bli galen av uttråkning men idag har jag det riktigt mysigt. Jag tyckte nämligen att jag förtjänade lite bullar efter en hård morgon så jag gick in i affären och hittade saffransgifflar!
Nu sitter jag med en kopp choklad och en påse saffransgifflar och tittar på Vampire Diaries. Jag hade mina fördomar om den serien men den är faktiskt riktigt spännande. I alla fall jämför med att vara hemma i 2 veckor och göra ingenting! ;)



Var och tog prover imorse och de hade såna problem med att få ut något blod ur mig att de var tvugna att ta om det 5 gånger! Och jag som är blodkänslig. Har i och för sig vant mig väldigt mycket vid det det efter allt men ändå. När sköterskan sa att arren (eller va det nu va) gick sönder och att det kom med lite av den i provet och jag såg mitt blod med en klump i i flaskan var det väldigt nära att jag svimmade.
Det gör ju inte ont att ta blodprov men när det blir fel kan det göra ont och nu ser jag ut som en knarkare igen eftersom jag har blåmärken överallt. Men whatever, de försvinner! Imorn ska jga på återbesök och då får jag provsvaren också. Blir spännande, hoppas de visar att jag är bättre! Men det tror jag säkert för jag mår ju bättre.


Kram på er!
/Emma

RSS 2.0